csütörtök, július 18, 2013

Collective HAUL #1


Igazság szerint kismillió dolog tart éppen felém az imádott ebay jóvoltából, úgyhogy hamarosan újabb HAUL-os postra számíthattok. Ami a maiban szerepel: turis virágos szoknya (Atmosphere) 1700-ért, napszemcsi a kínaiból DIY célzattal 500-ért, Eveline és Astor körömlakk a Rossmannból, illetve ebayes DIY alapanyagok: kristályok, kövek és arany színű bigyók :D


Az Astor körömlakk elég gagyi mint azt már írtam is, de az Eveline nagyon jó, 2 rétegben szuperül fed, állaga, ecsete is nagyon jó, a színe pedig imádnivaló. Nem teljesen piros, van benne egy kis narancsos beütés.




Gyönyörű kristályok és kövek. Ékszer lesz belőlük ha a többi cuccos megérkezik. A kristályokon furat is van, fel lehet őket fűzni, de valószínűleg nem felfűzve fogom őket felhasználni. Egyből gyűrű lesz az tuti. Csak érkezne már meg a külföldi DIY tutorialokban oly sokat szereplő E6000 ragasztóm. Remélem ez tényleg tartós. 
Jah, a szoknya egyébként egy kicsit bő, de szerencsére van itthon varrógép, úgyhogy majd beveszek belőle. Nálam a méreten nem múlik, hogy megveszek e valamit (már ha nagyobb, ha kicsi akkor nyilván azzal nincs mit kezdeni :D). Szerencsére egész jól meg tudom oldani az ilyen alap varrogatásokat.
Legközelebb DIY lesz, amiben az itt bemutatott napszemcsié lesz a főszerep :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése