kedd, március 29, 2016

Colors by Llarowe | Spring 2016 - Tribute to a Wonderful Friend

ENGLISH version

 Újabb kollekció a Colors by Llarowe-tól, ezúttal a tavaszi. Összesen 8 lakkból áll, ezen kívül még megjelenik 4 krém/shimmer lakk minikollekcióként, ami sajnos nem kapható a Naillandnél, ezért ezeket holnap, külön posztban mutatom meg ha mégis érdekelne valakit.
A tavaszi főkollekció-t Leah Ann az egyik barátnőjének tiszteletére készítette, ugyanis Helen régóta a rákkal vívja csatáját. Leah Ann szavait elolvashatjátok angolul a llarowe.com-on, a kollekció mindegyik lakkjánál megtalálhatjátok (így pl. ITT is). A kollekció különlegessége még, hogy a bevétel egy bizonyos része a Willow Foundation részére adományozódik.

A kollekcióról elmondható, hogy a finishek elég széles skáláját felvonultatja, aminek én nagyon örülök, mert bár szeretem a lineár holokat, nem ezekért nyúlok a legtöbbször.


A You Make Me Smile-ban én nem látok semmi korallt (a honlapon a korall is meg van említve), élénk de szerintem nem neonos. Inkább a nem egészen érett málnához tudnám hasonlítani, tehát rózsaszín. Van benne egy kékes "izzás" a csillámnak köszönhetően, illetve a gyenge holo is erősíti ezt. Az összkép inkább hideg árnyalatú, de az árnyékosabb részeket (pl. köröm széle) sokszor melegnek (már már pirosasnak) látom. Szerintem nagyon különleges, ilyen izgalmas rózsaszíneket simán elhordok még én is :)
2 rétegben tökéletesen fed, fedőlakk kell rá mert picit tompára szárad.



 A Rare Jade az egyik kedvencem, az alapja jáde zöld (a mentánál egy hangyányit zöldebb) crelly, és arany pelyhek teszik különlegessé. Az alapszín egyébként nem túl élénk, egy nagyon picit piszkos jáde szín. 
Amikor kivettem az ecsetet az üvegből, azt hittem, hogy legalább 4 réteget kell majd belőle, de érdekes mód 2 közepes réteg elég lett, de legrosszabb esetben is 3 vékony réteg a max.



Most két nagyon hasonló lakk fog következni (lesz róluk egymás melletti összehasonlító kép is).
A Did You Know You're My Hero? egy nagyon jól pigmentált világos, enyhén piszkos kék, ezernyi aranyból-pinkbe-vörösbe irizáló mikropehellyel. A pelyhek természetes fényben a legintenzívebbek, fénytől függően hol erőteljes pink hol vöröses árnyalatúak, élőben sokkal jobban látszanak mint a képeimen.
2 vékony réteg elég belőle, fedőlakk nem árt rá.



A Helen ugyanez, csak türkizben, tehát még így is kék, de azért egy sokkal zöldesebb árnyalat, de szintén egy piszkosabb, nem a legélénkebb árnyalatról van szó. Nagyon jól pigmentált, 2 vékony réteg elég belőle.


És akkor a két lakk egymás mellett, természetes fényben. Bár itt nem látszik, de mintha a Helenben egy ici-picit kevesebb lenne az irizáló pehely.



A Pretty in Pink egy enyhén piszkos, hideg tónusú világos rózsaszín, erőteljes lineár holoval. Ráadásként van még benne pink és valamilyen melegebb tónusú mikro holo glitter is. Tetszik, ahogy a hideg alapból a meleg, narancsos holo glitter felvillan.
2 réteg + fedőlakk.



 A Miss You My Friend egy szépséges halvány kék intenzív lineár holo, és, hogy napmentes időben se unatkozzunk, van benne milliónyi ezüst mikropehely. 
2 réteg + fedőlakk.



 Az egyik kedvencem (annak ellenére, hogy egyáltalán nincs tavaszi hangulata) az On the Wings of Eagles. Az üvegben világosabbnak látszik, de a körmön egész sötétre épül fel az alapszín, ami enyhén barnás szürke. Fénytől függően lehet egy kis taupe-os/lilás színe, de rajtam inkább a barnás szürke felé hajlott. Ez is tele van a fent megismert (és megszeretett :) ) arany-pink-vörös irizáló mikropehellyel.
2 normál réteg, vagy 3 vékony elég lesz + fedőlakk.



 A Life is a Highway egy telt magenta jelly, amiben magenta és lila mikroglitterek vannak, no meg egy kis szórt holo. Ebben is tetszik az, ahogyan a hideg lila és a melegebb pink glitterek felvillannak az alapban :)
2 réteg + fedőlakk (nem szárad túl érdesre, 1 réteg fedőlakk elég lesz).


A lakkok már elérhetőek pl. a Nailland-nél vagy a Hypnotic Polishnál, a llarowe.com-on pedig Április 1-jén lesznek előrendelhetőek (12PM-8PM MST).

Mit szóltok a kollekcióhoz? Van kedvenc?


2 megjegyzés:

  1. On the Wings of Eagles a legkülönlegesebb szerintem :)

    VálaszTörlés
  2. Ahány fotót látok, annyiféle kedvenc van, az első tetszik legjobban, ill. a zöld nagyon különleges, végre egy lakk, amiben tényleg látszanak a pelyhek. Ha ősz lenne, az utolsó jobban tetszene, a többi nekem elég fura.

    VálaszTörlés