péntek, április 22, 2016

Glam Polish | The King collection

ENGLISH version

Ma a Glam Polish legújabb kollekciójáé lesz a főszerep, amit a Rock 'n Roll legendás királya, Elvis Presley inspirált. A kollekció 9 lakkot tartalmaz, a nevüket pedig egy-egy Elvis dal címe után kapták.
Lássuk őket szépen sorban.


ALL SHOOK UP

Átlátszó holo alapban van sok-sok kék, piros és fehér glitter, illetve ezüst ultra holo glitter.
Mivel tömény, glitterrel teli lakkról van szó, ezért 2 réteg elég volt belőle. Mikroglitter lakkhoz hűen enyhén érdesre szárad, ezért kellett rá 2 réteg fedőlakk.



VIVA LAS VEGAS

Átlátszó alap holoval, és különböző színű/méretű holo glitterekkel. Ebből is elég volt a 2 réteg, de szerintem fehér alapon 1 rétegben szebben mutatna, mert így a holo alap kicsit ködös/szürkés színt vesz fel. Erre is kellett a 2 réteg fedőlakk.



SUSPICIOUS MINDS

Mély, burgundi-szilvás alap holo pelyhekkel és apró shiftelő pelyhekkel. Csodásan mutat az üvegben, ott jobban érvényesülnek az enyhén  shiftelő mikropelyhek. Ami nem tetszik benne - és ez még pár lakknál elő fog fordulni -, hogy a holo pelyhek között van apró "bar" holo pehely is (tehát ami ilyen egyenes vonal alakú, de nem olyan nagyok mint a rendes bar glitterek, hanem holo pehely méretűek), ezeknek nagyobb a vastagságuk, kiállnak a köröm felületéből, ráadásul a körömlakk is összegyűlik körülöttük. Két rétegnél szépen felépül a szín (tehát a "lakk összegyűlés" nem látszik), de ezek a kis bar glitter/pehely valamik nagyon kiállnak a felszínből, kell rá a 2 réteg fedőlakk. Meg lehet próbálni gyengéden lenyomogatni őket az ujjunkkal amikor már tapintásra száraz a lakk, de még nem kopogós, így egy réteg fedőlakkot meg lehet spórolni. Ez az "összetevő" több lakknál is előfordul majd, és ugyanúgy viselkedik mindenhol. Elég idegesítő tud lenni, bár fedőlakk után szép az összkép.



A LITTLE LESS CONVERSATION

Erősen zöld tónusú türkiz alap holo pelyhekkel (és azokkal az idegesítő holo bar pelyhekkel). Van benne apró irizáló zöldeskék pehely is, amit sajnos a fényképezőgépem nem nagyon látott meg. A fenti üveg fotón, illetve az egyik lenti, indirekt fényben készült képen viszont látszanak.
Két réteg kellett ebből is, a kis kiálló micsodák miatt (lenyomkodás után) 1 vastag réteg fedőlakkot igényelt.



 BURNING LOVE

Vöröses-burgundy alap, de a benne található aranyló mikropelyhek egy téglavöröses árnyalatot adnak neki. Ebben is van holo pehely, meg a kis kiálló holo csíkocskák. 2 réteg elég volt belőle, 1-2 réteg fedőlakk kell rá.



IF I CAN DREAM

Nem, ez még mindig nem a tökéletes fehér holo. Nem hiszem, hogy az technikailag megoldható. Off-white vagy nagyon-nagyon világos szürke crelly lakk ez, holo shimerrel és holo glitterrel. 2 vastagabb réteg vagy 3 vékonyabb kell a fedéshez, ami szerintem egész jó egy "fehér" crelly-hez képest. 1 vastag réteg fedőlakkot használtam.



ALWAYS ON MY MIND

Pasztell rózsaszín crelly holoval és holo glitterrel. Egyáltalán nem kislányos a színe, egy nagyon pici mauve árnyalatot vélek benne felfedezni, és e miatt nagyon elegáns, kifinomult hatást kelt.
Két rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk kellett rá.



IT'S NOW OR NEVER

Pasztell kék crelly holoval és holo glitterrel. Nincs sok mindent magyarázni rajta :)
2 réteg + 1 vastag réteg fedőlakk.



 CAN'T HELP FALLING IN LOVE

Nagyon érdekes kék. Maga az árnyalat nekem hasonlít a PP Forget Me Not-ra, ez ugyan sötétebb mint a PP, de a tónus hasonló. Van benne holo pehely, holo "bar" pehely/glitter akármi és kék mikropehely/glass fleck. Itt is az a helyzet, hogy a fényképezőgépem nem nagyon látta a kék pelyheket, a körmökön jobban érvényesültek (a fenti üveg képen viszont szépen megcsillannak).
2 réteg + 1-2 réteg fedőlakk.


A kis idegesítő holo akármik ellenére nagyon tetszik ez a kollekció, a két vampy szín (Suspicious Minds és Burning Love) kivételesen izgalmasra sikerült. Nagyon tetszik még a zöldes-türkiz lakk színe, és az utolsó kék lakk is, a kis irizáló mikropelyhek nagyon feldobják.

A kollekció Április 29-én (2PM EST) launch-ol a glampolish.com.au webshopon, de remélhetőleg a stockist-oknál (lista ITT) is hamar elérhetőek lesznek. A Glam Polish közvetlenül is szállít Magyarországra, a szállítási költség $13.60 az első lakk esetén, és minden további lakkért $3.30 kerül felszámításra (ami elég borsos, úgyhogy én inkább a Harlow & Co.-t vagy a Hypnotic Polish-t ajánlanám).

Mit szóltok ezekhez a lakkokhoz?

2 megjegyzés:

  1. Az utolsó két kék nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  2. Hű, az első kettő nagyon giccs, nagyon sok (számomra) :D a legjobban az If I can dream tetszik, szép árnyalat :)

    VálaszTörlés