kedd, május 17, 2016

Moo Moo's Signatures | májusi release

ENGLISH version

Májusban három új Moo Moo árnyalatattal fog bővülni a márka kínálata, mindhárom lágy, tavaszias jellegű szín. Lássuk őket szépen sorban!



LILAC WOOL


A kedvencem a három szín közül. Halvány, hideg tónusú lilás szín, gyenge holoval, ici-pici ezüst pelyhekkel és kis irizáló pelyhekkel. Mindhárom lakkra elmondható, hogy egy picit a könnyedebb, "sheer"-ebb vonalat képviselik, ezért 3 réteget használtam és 1 réteg fedőlakkot.



TOMATO GARDEN


Ezt a színt behatárolni nagyon nehéz, végülis piros, de nagyon fakó, halvány, és a névből ihletet merítve olyasmi mint az éretlen paradicsom. Gyenge holo, aranyló-zöldes shimmer és arany pelyhek teszik érdekesebbé...vagy paradicsomosabbá. Furi, de tényleg illik rá a Tomato Garden elnevezés :)
Ebből is 3 vékony réteget ajánlok + 1 réteg fedőlakk.



 DIRTY BATH


Hát nem is tudom, elég bizarr név ez a Dirty Bath, és inkább nem is akarok ezen a gondolatmeneten elindulni :D A lakk alapja valami bézses árnyalat, egy ici-pici pirossal talán, ezt is elég nehéz behatárolni, de szerintem kellemes színe van. Gyenge holo, ici-pici ezüst pelyhecskék, és pink irizáló mikropelyhek vannak benne, illetve egy kevés mikroglitter narancs és sötétzöld (vagy fekete?) színben.
Három réteget ajánlok + 1 réteg fedőlakkot.


A lakkok tehát Május 20-tól lesznek elérhetőek a Moo Moo's Signatures hivatalos webshopjában!

Moo Moo's Signatures social media:


3 megjegyzés:

  1. A lila és a bézses nagyon tetszik. Érdekes neve van az utolsónak :D

    VálaszTörlés
  2. Nálam ezek most nem találtak be.
    Az utolsóval viszont megnéznék egy nail art-ot. :)
    Szép hosszúak a körmeid, jól áll.

    VálaszTörlés
  3. A paradicsomszín nagyon nem tetszik, de a másik kettő, az igen, szolid árnyalatok.

    VálaszTörlés