hétfő, január 09, 2017

Illyrian Polish | Winter 2016

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Mindig nagy örömmel mutatom meg nektek az Illyrian Polish lakkjait, mert szinte kivétel nélkül mindegyik árnyalatot a magaménak érzem, és így azért a swatcholás is sokkal könnyebben megy :)
Az Illyrian 2016-os téli kollekciója jelenleg stockistoknál még nem elérhető, de biztosan fel fog bukkanni a közeljövőben, úgyhogy addig is lehet írni a wishlistet :)


DARKNESS
Ez a kedvencem a kollekcióból. Mély lila alap vörös shimmerrel. Ha fény éri a shimmer aranyló-narancsos tónust vesz fel. Jajj nagyon szép!
Jól pigmentált, 2 rétegben fed, nem csíkozódik.



THE STARS
Nem tudom ki hogy látja a képeken, de az alapszín egy kék tónusú teal. Nagyon sötét, és elég nehéz fotózni, de előben egyértelműen a teal felé hajlik és nem a kék felé. Apró ezüst holo glitterek és holo pelyhek vannak benne.
Mivel az alapja inkább jelly ezért a 3 vékony réteget ajánlanám, de 2 vastagabból is kihozható, a képeken is így látjátok. A sok glitter ellenére nem szárad érdesre, 1 vastag réteg fedőlakk elég rá.



SHADOW OF YOUR HEART
A lakk alapja egy sötétebb pink jelly, de tele van arany mikroglitterekkel, így az összkép inkább egy aranyló vörös felé húz. Ami pedig nagyon furi, de mégis baromi jól feldobja az a lila mikropehely.
Lakkozási szokásoktól, körömhossztól függően 2-3 réteg fog kelleni belőle, nem szárad túl érdesre.



IN THIS TWILIGHT
Ez tipikusan egy olyan lakk ami 100%-osan soha nem fog fedni, inkább egy "sheer", éteri hatás érhető el vele, vagy más lakkok fölé lehet használni topperként. Nekem önmagában (3 réteg) és topperként (1 réteg a Darkness fölött - mattítva és fényesen) is nagyon tetszik.
A lakk alapja egy nagyon halvány lila, ami tele van sárgászöldből pirosba váltó (több méretű) glitterrel és aranyból pinkbe-narancsba váltó shimmer pelyhekkel.



THE MOON
Középszürke, közepesen lineár holo lakk. Inkább meleg/semleges a tónusa.
Jól pigmentált, könnyen kezelhető, 2 réteges lakk.


Ahogy már fent is említettem, sajnos nemzetközileg még nem elérhető a kollekció, pontos infót sajnos nem tudok, de bízom benne, hogy hamarosan elérhetővé válnak a lakkok, ezeknél a stockistoknál bukkanhatnak fel:

Color4Nails | Hypnotic Polish | Mei Mei's Signatures | Harlow&Co. | Rainbow Connection | Femme Fatale Cosmetics

Aki esetleg tud amerikai címre rendelni azoknak ajánlanám figyelmükbe az Illyrian Polish honlapján a restockot január 13-án 6PM central időben.


2 megjegyzés:

  1. Az In this twilight rögtön a szívembe lopta magát, neked is nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  2. Úristen! Az összes gyönyörű! *-*
    A Darkness típusú lakkok a gyengéim! :)

    VálaszTörlés