vasárnap, március 19, 2017

Delush Polish | The Mermaid Diaries + Anniversary polish

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Delush Polish tavaszi kollekciója már a nyarat hordozza magában, legalábbis ami a témaválasztást illeti. Maguk a színek viszont tökéletesek tavaszra (is).
Hat színből áll a kollekció, a finishek pedig egészen változatosak, a nevek többsége pedig külön tapsot érdemel :)


ANY FIN IS POSSIBLE
Első ránézésre a legérdekesebb volt, de sajnos a fedése miatt nem vált a kedvencemmé. Halvány, áttetszős kék jelly alapja van, lilás-pink shimmerrel, holo pelyhekkel, apró halványkék holo glitterekkel és kékes-zöldes glass fleck pelyhekkel, ami már ezért sem szerencsés választás, mert nem képes a körömre feküdni, merevebb, mint a sima színváltós pelyhek. Pedig a koncepció nagyon izgalmas lenne, viszont így nem igazán tudom ajánlani ezt a lakkot.
A képeken 3 vastag réteg és 2 vastag réteg fedőlakk látható.



I WASHED UP LIKE THIS
A kollekció többi lakkjára viszont már nincs panaszom, ahogyan erre a szépséges türkiz lakkra sem. Élénk türkiz alap, zöldes shimmer, holo pelyhek és halványkék pici holo glitterek alkotják. Igazi sellős árnyalat :)
2 réteg + fedőlakk.



 CALL ME ON MY SHELL PHONE
Hidegebb, enyhén piszkos halvány rózsaszín alap holo pelyhekkel és arany shimmerrel. Szuper formulája van, 2 rétegben fed.



RESTING BEACH FACE
Megfoghatatlan színű piros. Leginkább a vintage szó jut róla eszembe. Narancs shimmer is van benne, a formulája pedig hibátlan, 2 rétegben fed.



SIREN OF THE SEAS
Halvány lila alap arany shimmerrel és az I Washed Up Like This-ben látott halványkék holo glitterekkel, illetve holo pelyhekkel. 
Élőben egyáltalán nem látszottak át a körömvégeim, de az erős világítás "csodákra" képes. 2 vastagabb vagy 3 vékony rétegben fed.



DON'T PLAY KOI
Az a tipikus orchidea lila/pink amit képtelen vagyok befotózni :D Élőben sokkal melegebb árnyalat. Arany-pink mikropelyhek is vannak benne.
2 rétegben fed, félmattra szárad.


Szerintem nagyon jó kis kollekció ez, már elérhető a delushpolish.com-on!
A szívem nagyon vérzik azért az első lakkért. A rossz fedést még meg is bocsátottam volna, de a kiálló pelyhek nagyon idegesítettek.


A márka idén februárban ünnepelte a 4. évfordulóját, amit egy külön lakkal ünnepeltek. A frappáns Four Years Of Grapeness nevet kapta ^^


FOUR YEARS OF GRAPENESS
Lila jelly alap mindenféle színű holo és matt kör glitterekkel. A nagyobb kör glitterek a súlyuknál fogva lesüllyednek az üveg aljára, ezért alaposan fel kell rázni az üveget, úgy viszont nem kell sokat halászni a mindenféle méretű glitterekért. A képen 2 normál réteget láttok, de applikációtól függően 3 vékonyka réteggel is lehet próbálkozni. A nagy glitterek miatt kell rá bőven fedőlakk, pláne ha domború a körmötök. A képeken gél fedőlakkot használtam.


Tehát a lakkok már elérhetőek a Delush Polish honlapján, a stockist lista pedig ITT található.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése