kedd, május 30, 2017

ILNP | 2017 Summer Jellies

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Summer Jellies kollekcióba 7 szuper holografikus jelly lakk tartozik. Nem a kedvencem ez a finish, mármint a jelly része, mert minimum 3 rétegesek. Persze a holo pelyheknek kell az áttetszőbb alap, de azért egy kicsit több pigmentáltsággal is meg lehetne oldani szerintem.
A Summer 2017 kollekció képeit ITT találjátok.



A Misbehaving egy neon pink jelly, hideg tónussal.
3 réteg.



A Sunkissed olyan "áttetszős" eper piros, eper zselé jellegű szín, vagy olyan piros mint a nagyon érett görögdinnye.
3 réteg.




A Someday egy élénk lime zöld. Régebben nagyon szerettem volna, mostanában már nem nagyon hordok ilyen színeket (persze a szememnek még mindig jólesik a látványa).
3 réteg.



A Hide and Seek egy élénk smaragd zöld, erősen hideg tónussal.
3 réteg.



Surfboard talán a kedvencem lenne, ha nem lenne ennyire gyenge a fedése. Még 4 réteg mellett sem volt tökéletes. Pont ezért nem vettem meg anno a Harbour Island-et, így most sajnos nem tudom vele összehasonlítani.
Érdekes, mert a swatch füzetemben, fehér lapon teljes mértékben élénk kék (amolyan medence kék) színe volt, viszont a körmömre kenve már sokkal inkább türkiz (enyhe teal tónussal). Nagyon szép színe lenne, és a gyenge fedés miatt ebben csillognak a legjobban a holo pelyhek, de akkor is vérzik érte a szívem :(



A Good Vibes lett a kedvencem ebből a kollekcióból, imádom a kobalt kéket, ez volt a legelső amit felkentem a körmeimre. Ebből is 3 réteget használtam, de azért ennek észlelhetően jobb volt a fedése mint a többinek.




A Cityscape bár fekete, mégis teljesen elmegy nyári lakknak, hiszen a napsütésben szinte leugrik a körmünkről a sok holografikus szivárvány. Nagyon holózik, és TELJESEN fekete lesz 3 vékony rétegben.


A Summer 2017 bejegyzésben lesz még egy összehasonlító kép, úgyhogy mindenképpen nézzetek át oda is. Sajnos nem feltétlenül a legjobban hasonlító árnyalatokat mutatom, mert mondjuk az pont nincs meg nekem (pl. Harbour Island vs. Surfboard), de a készletemben lévő hasonló vagy éppen teljesen más, de általuk színben könnyebben behatároló lakkok mellett befotóztam párat.


A két nyári kollekció június 2-től lesz előrendelhető az ilnp.com-on, ahogyan a stockistok döntő többségénél is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése