kedd, május 30, 2017

ILNP | Summer 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                PR sample

Itt a nyári ILNP felhozatal egyik fele, a hat lakk többféle finisht képviseltet. A másik kollekcióról a bejegyzést ITT találjátok, és a lakkok mindegyike jelly alapú holo pelyhes.
 

A Citrus Punch-nak korallos, görögdinnyés jelly alapja van, és tele van arany shimmer pelyhekkel illetve holo pelyhekkel.
3 vékony réteget használtam.



A Beach House az egyik kedvencem, csodaszép aqua alap holo pelyhekkel, lineáris holoval és (amit egyszerűen képtelen voltam lefotózni) kék shimmer pelyhekkel, amik árnyékban csillannak meg a lakkban.
A legtöbb körömre elég lesz a 2 átlagos réteg, de ha nem akkor 3 vékony...



A Birthday Suit egy nagyon jól hordható (legalábbis számomra) nude, enyhe pink alaptónussal, holo pelyhekkel. Egészen pigmentált, 2 átlagos rétegben fedett.


Alul összehasonlításként a semleges/hideg tónusú Manor House és a határozottan pink Sweet Pea mellett. Hülye szögből jött a fény, ezért világítja meg annyira a körömvégemet, normál esetben nem látszik ennyire a szabadszél.



A Wanderlust-nak már-már bogyós színű lilás-pink jelly alapja van, holo pelyhek és arany-pink shimmer pelyhek vannak benne.
Kellett belőle a 3 réteg.



Az After Party egy nagyon cseles kis szín, kékes lila, így hol kéknek hol lilának látom fényviszonytól függően. Holo pelyhekkel van tele, és gyenge pink shimmer is van benne (szinte észrevehetetlen).
3 rétegben az igazi a mélysége.



A Daydreamer rózsaszín jelly alappal rendelkezik, ami tele van ezüst pelyhekkel és holo pelyhekkel.
2-3 rétegben fed.


Ebből a kollekcióból a Beach House, Daydreamer és a Citrus Punch a kedvencem.
A Summer Jellies bejegyzésben lesz még összehasonlító kép, úgyhogy mindenképpen nézzetek át oda is. Sajnos nem feltétlenül a legjobban hasonlító árnyalatokat mutatom, mert mondjuk az pont nincs meg nekem (pl. Harbour Island vs. Surfboard), de a készletemben lévő hasonló vagy éppen teljesen más, de általuk színben könnyebben behatároló lakkok mellett befotóztam párat.


A két nyári kollekció június 2-től lesz előrendelhető az ilnp.com-on, ahogyan a stockistok döntő többségénél is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése