szombat, május 13, 2017

NCLA | Pressed collection + nail art

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

 Az NCLA nemrégiben megjelent kollekcióját a frissen préselt gyümölcs/zöldség levek, smoothie-k és egyéb szuper egészséges dolgok inspirálták, amiket én messziről elkerülök (akkor inkább már elrágcsálom őket ha nagyon muszáj, de pépesben nem kérem! :D ), de a körmömre bármikor jöhetnek ^^
A hat színből öt krém finish, az egyikbe pedig nagyon finom, alig látható shimmer került.

Ja, és az új körömformáról - ha esetleg Instagramon nem értesültetek volna róla - : nail art vonalon döntöttem mellette, mert egy csomó design nem illik a kocka körömhöz, és kellett a váltás. Nem hiszem, hogy sokáig így maradok, mert a fotókon nagyon idegen, és nem is mutat olyan jól mint a kocka, pedig élőben egészen tetszik. Nem is ragozom tovább, egy darabig még így lesz, kiélem magam nail art fronton egy picit, aztán ne lepődjetek meg ha hirtelen megint váltok :) 


BANANA ALMOND BLONDE
Nagyon világos pasztell sárga, hideg tónussal, rendkívül jól hordható árnyalat. Az egyik kedvencem a kollekcióból.
Az ilyen világos színek (főleg a sárgák) mindig bajosak, és bár ebből is kellett a 3 réteg, mégis az egyik legjobb pasztell sárga formula amivel eddig dolgom volt. Nem különösebben csíkozódik, könnyű felkenni.



SWEET AS AGAVE
Vörös alapú nude, a fenti képen a színhűbb. Nagyon világos árnyalat, szinte a bőrszínem, így nekem nem az igazi választás.
Elég halvány, kellett belőle a 3 réteg, de ez sem csíkozódott, könnyű volt a felvitel.



AVOCADO BRAVADO
Pasztel sage-nek tudnám jellemezni. Ebben található a nagyon finom kis shimmer, a lenti képen remélhetőleg látszik.
Azt hittem ez is 3 réteges lesz, de 2 normál-vastag réteggel megúsztam. Nem csíkozódik, száradás közben kiegyenlíti a felületét.



24 CARROTS
Élénk sárgarépa szín.
Érdekes, mert kicsit jelly-s volt a formulája, mégis fedett 2 közepes rétegben.



FAIRYKALE ENDING
Sötét army zöld, kicsit piszkosabb mint a képeimen.
Ez a legpigmentáltabb a kollekcióból, 1-2 rétegben fed.



LOW CAL, SO CAL
Élénk, se nem túl meleg se nem túl hideg tónusú piros.
A narancssárgához hasonlóan ennek is picit jelly a formulája, de 2 rétegben fed.



A nail art nagyon egyszerűre sikeredett. A Sweet As Agave-re festegettem a többi 5 színnel hullámokat random rendszer szerint. És milyen jól passzol ez a 6 árnyalat egymáshoz...


Formula és minőség tekintetében egész jól sikerült kollekció ez. Persze a $16-t nem igazolja szerintem, én ennyit sosem adnék ki egy krém lakkért.
A kollekció elérhető a shopncla.com-on!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése