szerda, január 31, 2018

Femme Fatale | Enchanted Fables - Villains

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Emlékeztek még a Femme Fatale 2016-os megakollekciójára, az Enchanted Fables-re? Akkor főként hercegnők inspirálták a lakkokat, és most itt az ideje, hogy a mesebeli "főgonoszok" kerüljenek sorra. A kollekció egészét ismét a shimmer lakkok uralják, néhány thermallal fűszerezve, illetve megint van egy olyan lakk amit kizárólag úgy lehet megszerezni - ingyen - ha az egész kollekciót megrendeljük.
Nem is szaporítom tovább a szót, mert baromi hosszú lesz ez a bejegyzés a felesleges szöveg nélkül is, úgyhogy lássuk a 22 lakkot!


 BIG BAD WOLF
Barnás szürke crelly alap lime shimmerrel (aranyba-barackba is shiftelhet bizonyos fényviszonyokban).
3 réteg.



BLUEBEARD - thermal
Hidegben élénk indigó, melegben fehéres, élénk zöld shimmerrel (ami pinkbe, esetleg lilába is shiftelhet extrém fényviszonyok között).
2-3 rétegben fed.



CRUELLA
Barna alap burgundy tónussal, és sok-sok vörös(pink)-arany shimmer pelyhecske.
 2 réteg.



HADES
Gyengén fedő élénk teal jelly alap, sok-sok kék-lila-pink shimmer pehellyel.
Ez tényleg nagyon gyengén fed, szerintem a legtöbb embernek kelleni fog akár a 4 réteg is a teljes fedéshez, de ha egyszer felépült a szín akkor valami csodaszép. Nagyon metálos, fólia hatása van.



HEADLESS HORSEMAN
Gyengén fedő sötét indigó jelly alap, zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhekkel.
3 réteg kelleni fog belőle.



HOOK - thermal
Hidegben szürkés-barnás-lila (fényviszonytól függő, hogy mikor melyik színt látom erősebbnek), melegben pedig rózsás-mályvás árnyalat. Erős kék shimmer van benne.
3 vékony réteg.



MADAME MEDUSA - thermal
Hidegben élénk, majdnem neon korallos narancs, melegben pedig fehér/nagyon halvány pink? az alap, lilás-pink shimmerrel.
A meleg állapothoz kelleni fog a 3 vékony réteg, hideg állapotban már 2 rétegben is fedett volna.



MALEFICENT
Mély szilva alap, zöld-lila-pink multikróm shimmerrel.
2 réteg.



QUEEN OF HEARTS  -thermal
Hidegben meleg tónusú eper piros, melegben pedig halvány rózsaszín az alap, zöldből/olívából pinkbe váltó shimmer pelyhekkel.
2-3 réteg.



RUMPELSTILTSKIN - thermal
Na ezzel nagyon megszenvedtem, újra kellett swatcholni, mert nem akarta azt a színt mutatni meleg állapotban amit kellett volna. Hidegben szürkés, ködös kék, nagyon enyhe teal tónussal, melegben pedig a márka elmondása szerint "tan"-nek, halvány barnás-nude szerűnek kellene lennie. Na ez nekem sehogy sem akart mutatkozni, végig egy halvány zöld/camo színt láttam. Végül sikerült annyira felmelegíteni az ujjaimat hajszárítóval (már-már elviselhetetlen volt a hőfok) hogy rá lehet fogni, hogy tan (főleg a körmöm hegyei tudtak átmelegedni, a körömágy felé zöldebbnek látszik, mert amikor fotóztam éppen nagyon hideg volt a kezem).
Barack-vörös-pink shimmer van benne.
3 réteg. 



SCAR
Halvány karamella szín (enyhe zöldes-olívás tónussal), arany-barack-vöröses/rózsás shimmerrel.
3 réteg.



 SIR HISS
Majdnem neon zöld alap, arany shimmerrel.
2-3 rétegben fed.



THE BLIND WITCH
Élénk teal alap, élénk lime-olíva shimmerrel.
2-3 rétegben fed.



THE FOX & THE CAT - thermal
 Hideg állapotban enyhén rózsás tónusú barack, melegben halvány lime/sárga alap, erős arany-narancs shimmerrel.
3 vékony réteg.



THE HUNTSMAN
Teve/vörös tónusú középbarna alap, élénk kék(enyhén lilás) shimmerrel.
3 réteg.



THE MOUSE KING
Gyengén fedő halvány barnás-szürkés (enyhén szilvás tónusú) alap, sok-sok olíva-óarany shimmer pehellyel.
3 réteg.



THE PIED PIPER
Sötét zöld (teal tónussal) jelly alap, zöld-arany-pink-lila-(kék) shimmer pelyhekkel.
3 vékony réteg.



URSULA - thermal
Az alap színe nagyon hasonló a Hook-hoz, hidegben egy behatárolhatatlan szürkés-lilás-barnás szín, melegben pedig mályvás-pinkes valami, de ebben is sokat torzít az erős türkiz-smaragd shimmer.
3 réteg.



WICKED STEPSISTERS - thermal
Hidegben magenta, melegben fehér, erős olíva/arany shimmerrel.
3 vékony réteg. 



WICKED WITCH - thermal
Ezt a színt nagyon nehéz fotózni, és csak ront a helyzeten az a tény, hogy szavakkal körbe sem tudom írni rendesen :D Na hajrá: hidegben élénk seafoam/jáde? melegben pedig élénk lime az alapszín, erős türkiz shimmerrel. Ezt a lakkot kizárólag nyáron tudom elképelni, de akkor NAGYON!
3 vékony réteg.



YZMA
Középlila, meleg tónussal (nehéz fotózni, úgyhogy hidegebbnek mutatja magát a képeken mint ami valójában), kék shimmer pelyhek és vörös shimmer van benne.
Jól pigmentált, 2 rétegben fed.



THE FAIRY GODMOTHER - nem kapható önállóan, kizárólag a teljes kollekció megvásárlásakor szerezhető meg, de akkor ingyenes!

 Épphogy egy leheletnyit lilás-pinkre színezett alap, holo csillámmal, arany-vörös shiftelő pelyhekkel, levendula holo mikroglitterekkel és arany-vörös irizáló mikroglitterekkel.
Fedőlakként is beválhat, de én inkább önmagában használnám, 2-3 rétegben teljesen jól fed.


Igazából nem nagyon értek egyet ezzel a "vedd meg az egész kollekciót" (aka. Pokemon szerezd-meg-hát-mind!) koncepcióval... létezik ilyen egyáltalán, mármint hogy valaki az egész kollekciót megveszi? Persze lehet jutalmazni az igazán fanatikusokat, de valahogy számomra hihetetlen, hogy bárki is kiadna egyszerre ennyit körömlakkra, ez már a 2016-os kollekciónál is kisebb stroke-ot váltott ki nálam :D Egyébként kizárólag a Femme Fatale honlapján megrendelt kollekciónál fog járni a plusz lakk, a teljes kollekcióra pedig 5% kedvezmény lesz.

A Femme Fatale honlapján február 1. (9AM AEST) és február 5. (9PM AEST) között lesz előrendelhető. A kollekció limitált, a hivatalos honlapon csak ebben az egy időintervallumban lesz elérhető, viszont később a stockistoknál is meg fog jelenni (kivéve az exkluzív The Fairy Godmother-t).
A stockist lista ITT található.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése