kedd, január 02, 2018

Live.Love.Polish | Nail care termékek + nyereményjáték

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Live.Love.Polish-nál új körömápolási termékek jelentek meg, ezeket fogom ma megmutatni, illetve a nail arttal kapcsolatos eszközökkel egy manikűrt is készítettem.

Nincs túl sok magyarázni való a körömcsipeszen és a körömágybőr vágó csipeszen (rozsdamentes acélból). Mindkettő minőségi darabnak tűnik. A körömágybőrömet nem szoktam vágni, max ha nagy ritkán beszakad azt le lehet csippenteni egy ilyen termékkel.



Az előbbi két termékkel ellentétben a körömágy feltoló/lekaparó üveg eszközt sokkal többször fogom használni. A két vége különböző kialakítású. 



A Live.Love.Polish-nak is lett saját folyékony latex körömágybőr védője, halvány rózsaszín a színe és színtelenre szárad. Nem nagyon van szúrós szaga. 7,5ml-t tartalmaz a tubus, a képen látható enyhén lapított ecsettel rendelkezik, ami nagyon egyszerű felvitelt tesz lehetővé. Pillanatok alatt megszárad, és már lehet is kreálni a szivacsos színátmeneteket, nyomdás manikűröket.
Az összetevőket leolvashatjátok a dobozról.


5 darabos pontozó szett is elérhető a márka kínálatában. Ha a megfigyeléseim nem csalnak, akkor 6 különböző méretű fej van összesen, a pontozók egyik vége mindegyiken ugyanolyan, és csak a másik végük eltérő méretű.


A termékekkel készítettem egy színátmenetes, pontozott manikűrt.
1 réteg Chenille lakkal kezdtem (a márka The Bold kollekciójából, hamarosan lesz róluk teszt a blogon), majd felvittem a folyékony latexet.


Szivaccsal, és a Chenille, Brownstone, Cold Brew lakkokkal színátmenetet készítettem. 


Ha úgy kenjük fel a latexet ahogyan azt kell (teljesen érjen hozzá a köröm széléhez, fedje el a körömágybőr és a köröm találkozásánál lévő "mélyedést"), akkor gyakorlatilag alig kell valamit tisztítani kis ecsettel. Az ecset is a Live.Love.Polish saját márkás terméke, lekerekített feje van, precíz munkát biztosít, de úgy látom most nincs készleten.


A legnagyobb, legkisebb és egy közepes méretű pontozóval kialakítottam a mintát, a Velour nevű lakkot használva (szintén a The Bold kollekció tagja).
Nagyon tetszik ez a mályvás-barnás színkombó a metálos zölddel.


 Az abszolút kedvenceim ezek közül a termékek közül a körömágyápoló olajok. Sajnos nagyon túl vannak árazva, 4ml kerül $14-ba. Az összetevők legalább egész jók (bár lehetne jobb is), viszont illatanyagot, parfümöt bőven tartalmaz, úgyhogy az erre érzékenyeknek jól gondolják meg a dolgot.
Kétféle illatban kapható: vanília bergamott és zöld tea uborka, mindkettő nagyon kellemes.
Kis méretének köszönhetően a zsebünkben is elfér, és a roll-onnal nagyon egyszerűen adagolható.


A termékek minőségében nincs kivetnivaló, viszont az árukban annál inkább. Mindegyikre van olcsóbb, de hasonlóan jó alternatíva. Most a folyékony latex 40% kedvezménnyel kapható.
A termékek ITT vásárolhatóak meg.

A Live.Love.Polish jóvoltából most egy szerencsés nyertes meg is nyerheti a termékek nagy részét, az alábbi képen látható nyeremények kerülnek kisorsolásra (1 nyertes lesz).

- Live.Love.Polish lineáris holo körömlakk kollekció (6 szín)
- 1 db körömcsipesz
- 1db körömágyvágó csipesz
- 1 db üveg körömágybőr feltoló
- 1 db ecset
1 szett pontozó
- 1 db tükör
- 1 db holografikus hátizsák
- 2 db körömágyápoló olaj (Vanília bergamott és Zöld tea uborka illatban)


A játék nemzetközi, bárki jelentkezhet aki betöltötte a 18. életévét, és a Rafflecopter dobozkán keresztül teljesíti a 3 kötelező feltételt:

- valamilyen platformon (Instagram, blog, facebook, twitter stb.) követni kell engem. Elég egy helyen is, csak jelöljétek meg, hogy hol és milyen néven követtek.
- Instagramon követni kell a Live.Love.Polish-t
- meg kell hagyni az email címeteket, hogy értesíteni tudjam a nyertest

Kérdés esetén nyugodtan írjatok kommentet vagy emailt!
A játék Január 10-ig tart, sok szerencsét kívánok mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése