szerda, január 24, 2018

Live.Love.Polish | On The Rocks

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link


A Live.Love.Polish legújabb kollekciója 6 holo glitter körömlakkból áll. A sárga/arany kivételével mindegyiknek színezett az alapja, így szuper jól, két könnyed rétegben fednek. Nagyon apró holo mikroglittereket és picit nagyobb (de még mindig kicsinek számító) holo glittereket is tartalmaz, így a finish eltér pl. a Cupcake Polish hasonló glitter bomba lakkjaitól (ahol a glitterek egyforma méretűek).
Természetesen a sok glitter miatt ajánlott legalább 2 réteg fedőlakkal számolni, a lemosáshoz pedig a vattapamacsos-alufóliás "leáztatást" vagy lehúzható alaplakkot ajánlok. 




AFTER HOURS
Középzöld, enyhén meleg tónussal.



ANOTHER ROUND
Középkék, élőben sokkal holografikusabb mint a képeken.



HAPPY HOUR
Középlila, enyhén meleg tónussal.



LAST CALL
Fekete.



SANGRIA
Meleg tónusú piros.



TOP SHELF
Arany/sárga. Ennek nem színezett az alapja, de még így is fed 2 rétegben.


Én nagyon szeretem a mikroglitter lakkokat, legyen akármennyire bajos a lemosásuk. Ráadásul tint/jelly lakkokkal tovább lehet variálni a színeket. Múlt héten pl. a zöld After Hours-ra kentem 1 vékony réteg teal jelly lakkot, és a világ legszebb teal holo mikroglitterét katam. Ugyanígy lehet pl. a lilát pinkkel magentásítani vagy éppen kékkel hidegebb lilává tenni, stb.

A lakkok kizárólag a Live.Love.Polish honlapján érhetőek el, és szerencsére nem limitáltak!
A hat szín szettként is elérhető, amire a ROCKS10 kóddal 10% kedvezményt érvényesíthetünk.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése